Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ''ΗΡΩΕΣ'' ΤΗΣ ΚΡΗΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Μαίρη Μορέλλα, του γυμνασίου Ρωξάνη Λακιάρα και του λυκείου Θανάσης Θεοχάρης από το δικό μας χωριό πρώτευσαν και κράτησαν περήφανα τη Σημαία μέσα στην Οιχαλία


Την Ελληνική σημαία στην Οιχαλία σήκωσαν ανήμερα της Εθνικής Επετείου κατά την μαθητική παρέλαση, παιδιά της Κρήνης.
Μαθητές που έλκουν την καταγωγή τους από την Κρήνη και φοιτούν σε δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο και λύκειο Οιχαλίας πρώτευσαν στα διδακτήρια και κράτησαν ως ήταν φυσικό την Ελληνική Σημαία παρελάσσοντας με καμάρι μέσα στο Νεοχώρι.
Το γεγονός αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση και χαρά. Αποτελεί την υψίστη τιμή για το χωριό μας και απάντηση για την πορεία και των μετέπειτα επιτυχιών αυτών των παιδιών.
Αυτά τα παιδιά μας γεμίζουν δύναμη, αποτελούν την ελπίδα μας καθώς μέσα από την προσπάθεια τους και την συμβολή των εκπαιδευτικών και των γονιών τους κατάφεραν να πρωτεύσουν και να δείξουν ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά, ακόμη και εκτός συνόρων. Αποδεικνύουν την δύναμη της θέλησης, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα..αυτά ότι ακόμη κι εκτός συνόρων αγωνίζονται με ευγενή άμιλλα και καταφέρνουν να κατακτήσουν την κορυφή. Συγκινητική η στιγμή να καμαρώνεις τα δικά σου παιδιά να κρατούν τη Σημαία σε ένα όμορο δημοτικό διαμέρισμα, όπως κάποτε κυμάτιζε στα χέρια των δικών μας μαθητών στο κέντρο της Κρήνης.












Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τα Νήπια της Κρήνης Τρικάλων τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου με την καθιερωμένη παρέλαση,την κατάθεση στεφανιού στο μνημείο των πεσόντων και είπαν  τα ποιήματα υπό την καθοδήγηση της νηπιαγωγού, κυρίας Λεμονιάς Καρατζούλη.
Τα μικρά παιδιά πέρασαν ένα μήνυμα προς όλους ότι είναι εδώ προσπαθούν και αντιστέκονται,σκόρπισαν συγκίνηση και για άλλη μία χρονιά κέρδισαν ένα πολύ θερμό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους.
Κατάθεση στεφανιού έγινε επίσης από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, κ. Καλούσιο Βασίλειο καθώς και από τον εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης, κ.Γάτσιο Βασίλειο.







































Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ

Πυρκαγιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε σήμερα στις 6 το απόγευμα σε δασική έκταση στη θέση ''Ανεμόμυλος'' στην Κρήνη.
Αμέσως στην περιοχή έσπευσε όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Οιχαλίας με 3 πυροσβέστες, οι οποίοι μέσα σε λίγα λεπτά έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο, αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα.
Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Οιχαλίας σε συνεργασία με το Α.Τ.Φαρκαδόνας.








 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons