Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 4ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» έχει θέσει γερές βάσεις δίνοντας για 4η συνεχή χρονιά το παρόν με μια πανδαισία ηχοχρωμάτων και χορών απ' όλη την Ελλάδα προβάλλοντας και διατηρώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Ομάδες ντόπιων χορευτικών τμημάτων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια και ανταμείψανε με το παραπάνω τους κατοίκους και τους επισκέπτες που παρακολούθησαν από κοντά τη φετινή εκδήλωση.
Στους παρευρισκόμενους δόθηκε επίσης η ευκαιρία μέσω της έκθεσης παλαιών φωτογραφιών να γυρίσουν στην Κρήνη του χθες. Μία αφορμή να θυμηθούν παλιές όμορφες εποχές με ανθρώπους που είτε έχουν μεγαλώσει, είτε έχουν φύγει από τη ζωή, είτε δε ζουν πια στην Κρήνη.
Το ταξίδι στην Παράδοση, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης, χάρισε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας με τον κόσμο να ξεφαντώνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρήνης ευχαριστεί όλο τον κόσμο,  που για 4η συνεχή χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα καθώς και   όλους τους εθελοντές που  βοήθησαν να γίνει αυτή η άκρως  επιτυχημένη εκδήλωση!
Δείτε το Βίντεο και φωτογραφικό υλικό:



































































































































































































.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους σας παιδιά που προσπαθείτε. Συνεχίστε την προσπάθεια στο χωριό σας για να παραδειγματιστούν και άλλοι..Ένας επισκέπτης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons