Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Η Εργατική Πρωτομαγιά ή αλλιώς η Παγκόσμια Ημέρα των Αγροτών αποτελεί μια από τις ελάχιστες «εορτές» όπου όχι μόνο  η Ευρώπη αλλά ολόκληρος ο Κόσμος ενώνεται. Κάθε χρόνο η Πρώτη Ημέρα του Μαΐου γιορτάζεται με πορείες και διαδηλώσεις ανά τον Κόσμο. Απώτερος σκοπός, τόσο η προβολή και η θύμηση των αγώνων της παγκόσμιας εργατικής τάξεως, όσο και η παροχή γνώσης στους νεότερους.  Τι είναι όμως η Εργατική Πρωτομαγιά;

 
ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΙΟΥ 1886
    Σε αντίθεση με τη σημερινή εποχή, στις Η.Π.Α του 1886, το κανονιστικό πλαίσιο εργασίας ήταν σχεδόν αν όχι ολοκληρωτικά ανύπαρκτο. Ως εκ τούτου, η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να παρέχει στους εργαζόμενους συγκεκριμένες συνθήκες εργασίας οδηγούσε τους εργοδότες στη πλήρη εκμετάλλευση του προσωπικού τους.
   Οι ατελείωτες ώρες απασχόλησης ημερησίως ακόμη και τις Κυριακές, καθώς και οι ακατάλληλες συνθήκες εργασίας ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις του 1886. Στις αρχές του Μαΐου του 1886 τα εργατικά συνδικάτα του Σικάγου των Η.Π.Α ορμώμενοι από τις επιτυχημένες διεκδικήσεις των εργατών στον Καναδά του έτους 1884, αποφάσισαν την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων. Βασικά αιτήματά τους η μείωση του ωραρίου στις 8 ‘ώρες ημερησίως, η ανακήρυξη της Κυριακής σε ημέρα ξεκούρασης και οι καλύτερης συνθήκες εργασίας. Βασικό σύνθημα των ξεσηκωμένων «  οχτώ ώρες δουλειά, οχτώ ώρες ανάπαυση, οχτώ ώρες ύπνο».
   Έτσι λοιπόν στη πρώτη Μαΐου 1886 το εργατικό σώμα των Η.Π.Α ξεσηκώνεται. Πορείες και διαδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλες σχεδόν τις πόλεις με σπουδαιότερη εκείνη του Σικάγου( το Σικάγο εκείνη την εποχή αποτελούσε ένα υψίστης σημασίας βιομηχανικό κέντρο). Φημολογείτο ότι οι απεργοί υπέρβαιναν τους 90.000 ενώ επικεφαλής της ειρηνικής αρχικώς διαδήλωσης ήταν ο συνδικαλιστής  Άλμπερτ Πάρσονς.
   Αν και η απεργία ξεκίνησε με ειρηνική διάθεση και σε καμία περίπτωση οι απεργοί δεν επιθυμούσαν να χυθεί αίμα, ο επίλογος γράφθηκε με βίαιες συμπλοκές και σκοτωμούς. Στις 3 Μαΐου 1886 οι απεργοί διαδήλωναν ειρηνικά έξω από το εργοστάσιο ΜακΚόρμικ που ύδρευε στο Σικάγο. Μερικοί απεργοσπάστες προσπάθησαν να διαλύσουν τους διαδηλωτές. Η επέμβαση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα των σκοτωμό μερικών διαδηλωτών και τον τραυματισμό πολλών περισσοτέρων. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε την οργή της εργατικής τάξης του Σικάγου και την επόμενη ημέρα οι απεργοί  (ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και μέλη του αναρχικού κινήματος) αποφάσισαν ειρηνική πορεία στη  πλατεία Χεϊμάρκετ. Σκοπός της η καταδίκη της αστυνομικής βίας που σκότωσε και τραυμάτισε τους συντρόφους τους.

    Εκείνη την ημέρα η αστυνομία λαμβάνει την εντολή να προχωρήσει στη διάλυση του απεργιακού κλοιού επιτρέποντας την ακόμη να χρησιμοποιήσει και αθέμιτα μέσα. Δηλαδή τη χρήση βίας. Στις συμπλοκές που ακολούθησαν κάποιος από τους απεργούς (το όνομα του παραμένει άγνωστο μέχρι σήμερα) πέταξε μια χειροβομβίδα προς το μέρος των αστυνομικών. Απότοκο ο ακαριαίος θάνατος ενός αστυνομικού και ο τραυματισμός εκατοντάδων. Η απάντηση του αστυνομικού σώματος δεν άργησε να έρθει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν προς το συγκεντρωμένο πλήθος σκοτώνοντας τέσσερις διαδηλωτές και τραυματίζοντας πολλούς. Στις συμπλοκές που ακολούθησαν αρκετοί αστυνομικοί και απεργοί έχασαν τη ζωή τους.
    Σε δική που ακολούθησε 8 συνδικαλιστές απεργοί ( Άουγκουστ Σπις, Γκέοργκ Έγκελ, Άντολφ Φίσερ, Λούις Λινγκ, Μίκαελ Σβαμπ, Σάμουελ Φίλντεν, Όσκαρ Νίμπι και Άλμπερτ Πάρσονς) κρίθηκαν ένοχοι για συνομωσία και καταδικάστηκαν σε απαγχονισμό για τη βομβιστική επίθεση που προκάλεσε το θάνατο του αστυνομικού. Είναι απαραίτητο να αναφερθεί, ότι στη δίκη ο εισαγγελέας Τζούλιους Γκρίνελ δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο εναντίον τους. Ζήτησε τη θανατική τους καταδίκη με μοναδικό επιχείρημα εναντίον τους την ενθάρρυνση του άγνωστου βομβιστή από τους λόγους που εκφώνησαν.

Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
   Λίγα χρόνια μετέπειτα στο ιδρυτικό συνέδριο της 2ης Διεθνούς που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 14 Ιουλίου 1898 αποφασίστηκε η καθιέρωση της 1ης Μαΐου ως Διεθνής Ημέρα του Εργάτη. Η πρόταση της καθιέρωσης προήλθε από τον Γάλλο μαρξιστή Ρεϊμόντ Λαβίν και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγαλειώδης. Από τότε αυτή η ημέρα αποτελεί ημέρα υψίστης σημασίας για πολλές χώρες μεταξύ των οποίων είναι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και η Κούβα. Σε όλες τις χώρες του κόσμου η πρώτη Μαΐου γιορτάζεται ως Ημέρα Εργασίας και είναι αφιερωμένη  στους αγώνες των εργατών και στο σοσιαλιστικό κίνημα. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν ο Καναδάς και η Η.Π.Α, όπου η Ημέρα Εργασίας γιορτάζεται τη πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου με στόχο την αποφυγή περαιτέρω  ταύτισης.
   Στην Ελλάδα η Εργατική Πρωτομαγιά γιορτάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα  το έτος 1893. Η πρωτοβουλία της πρώτης ελληνικής εργατικής κινητοποίησης ανήκει στον Κεντρικό Σοσιαλιστικό Σύλλογο του Σταύρου Καλλέργη. Στις 2 Μαΐου του 1993 περίπου 2.000 άτομα συγκεντρώνονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο και προχωρούν στην έκκριση ψηφίσματος. Με βάση την εφημερίδα «Σοσιαλιστής» την οποία εξέδιδε ο Σταύρος Καλλέργης : «Οι πλείστοι εξ αυτών ήσαν εργάται, ευπρεπώς κατά το πλείστον ενδεδυμένοι, με ερυθράς κονκάρδας επί της κομβιοδόχης, και πολύ ήσυχοι άνθρωποι. Αυτοί είναι οι πρώτοι σοσιαλισταί εν Ελλάδι, και συνήλθον χθες εις το πρώτον αυτών εν Αθήναις συλλαλητήριον». «Συνελθόντες σήμερον την 2 Μαΐου, ημέραν Κυριακήν και ώραν 5 μ.μ. εν τω Αρχαίω Σταδίω, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι μέλη του Κεντρικού Σοσιαλιστικού Συλλόγου» και υπό μισθόν πάσχοντες εψηφίσαμεν:
Α) Την Κυριακήν να κλείωσι τα καταστήματα, καθ' όλην την ημέραν, και οι πολίται ν' αναπαύωνται.
Β) Οι εργάται να εργάζωνται 8 ώρας την ημέραν.
Γ) Ν' απονέμηται σύνταξις εις τους εκ της εργασίας παθόντας και καταστάντας ανικάνους προς διατήρησιν εαυτών και της οικογενείας των.
Δ) Το συμβούλιον του «Κεντρικού Σοσιαλιστικού Συλλόγου» να επιδώση το ψήφισμα εις την Βουλήν.»
   Το ψήφισμα επεδόθη στο Πρόεδρο της Βουλής λίγους μήνες αργότερα, στη πρώτη Δεκεμβρίου. Η αργοπορία του Προέδρου είχε ως αποτέλεσμα τη βροντόφωνη αντίδραση του Καλλέργη σε συνεδρία της Βουλής, ο οποίος συνελήφθηκε  για διατάραξη της συνεδρίας και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκισης.
   Η πρωτομαγιά γιορτάζεται ξανά στη χώρας μας το 1911. Στο διάστημα αυτό των 17 χρόνων πολλά σωματεία και ενώσεις δημιουργούνται. Η εορτή της Πρωτομαγιάς του 1911 έληξε άδοξα με τη σύλληψη των πρωτοστατών  Γιαννιό, Αποστολίδη και Παπαγιάννη. Μετέπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι. Το 1919 η Πρωτομαγιά ως Ημέρα του Εργάτη γιορτάζεται ξανά στην Ελλάδα (με τη συμμετοχή 12 πόλεων) και παραμένει μέχρι στις ημέρες μας.

   Ολοκληρώνοντας το παρόν επιγραμματικό άρθρο μια σκέψη γεννάται: κάποιοι πριν από εμάς αγωνίσθηκαν για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα τους καρπούς των αγώνων τους. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αποδώσουμε φόρο τιμής τουλάχιστον την ημέρα που έχει καθοριστεί βάσει νόμου.


http://krinitrikalon.blogspot.gr/T.M.

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΘΙΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΪΟΥ

Κάθε παραμονή Πρωτομαγιάς οι κοπέλες της Οιχαλίας, φτιάχνανε ένα μπουκέτο με λουλούδια. Ανάμεσα στα λουλούδια βάζανε τα <<σπαθιά>>, ένα είδος ίριδας, ενός φυτού που μοιάζει με σπαθί και λευκά ή μπλε άνθη. Τα <<σπαθιά>> συμβόλιζαν τους άντρες της οικογένειας. Όσους άντρες είχε η οικογένεια, τόσα φύλλα τοποθετούσαν. 
Κανόνιζαν σε ποιο σπίτι θα τραγουδήσουν τα κλείδωνα. Έπρεπε αυτό το σπίτι να είναι σε σταυροδρόμι και να έχει καλή τουλούμπα που να βγάζει εύκολα νερό. Σε ένα μεγάλο καζάνι ρίχνανε νερό και μέσα βάζανε τα μπουκέτα. Τα τραγουδούσαν δυο βράδια και το τρίτο βράδυ αφού χόρευαν, τα έβγαζαν και τα έριχναν στις σκεπές των σπιτιών για καλή τύχη. 
Το έθιμο αυτό θα αναβιωθεί από το Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4  Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα στην πλατεία της Οιχαλίας. Είστε όλοι καλεσμένοι!!!!!!!!







Το 1ο ΕΠΑ.Λ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

«Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εννέα μαθητές και δύο καθηγητές»










Με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο υπέροχες αναμνήσεις, επέστρεψε την Κυριακή των Βαΐων η αποστολή εννέα μαθητών και δύο καθηγητών του 1ο ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας, που είχαν επισκεφτεί σχολείο της Ρουμανίας Colegioul Technic ‘’MIHAI BACESCU’’ στην περιοχή Falticeni of Suceava region. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συμμετοχής τους σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης COMENIUS - Διμερών Σχολικών Συμπράξεων (Comenius Bilateral Partnerships) εγκεκριμένο από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ) με αριθμό σύμβασης 2013-GR1-COM07- 15169 1 με τίτλο προγράμματος ‘’Our Life Like a Story’’.
Για πρώτη φορά δόθηκε η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να αναλάβουν την εξαιρετική διοργάνωση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος κινητικότητας και φιλοξενίας ως συντονιστές. Οι μαθητές μας συμβίωσαν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, δίνοντας το στίγμα της δικής τους ξεχωριστής πολιτισμικής ταυτότητας και κληρονομιάς.
Συγκεκριμένα:
Στα πλαίσια του εν λόγω προγράμματος οι μαθητές: Λέτσιου Δήμητρα, Μανάφας Εμμανουήλ, Ευριδίκη Χασιώτη, Δουρδούρης Αχιλλέας, Μακρής Κων/νος, Πολυγένη Κατερίνα, Νάτσινας Στέφανος του Ηλία, Νάτσινας Στέφανος του Αντώνη και Χαχόπουλος Δημήτριος, και οι καθηγητές τους: Γαλάνης Αχιλλέας και Παπαστεργίου Στέργιος, οι οποίοι συνόδευσαν την αποστολή και ανέλαβαν τη διοργάνωση του προγράμματος, είχαν την ευκαιρία να εργαστούν ομαδικά με συναδέλφους και μαθητές της Ρουμανίας για την αναζήτηση οικογενειών που έχουν μεταναστεύσει στις αντίστοιχες χώρες (Ελλάδα και Ρουμανία) και να γίνει η καταγραφή των ιστοριών ζωής των εν λόγω οικογενειών.
Άλλωστε αυτός είναι και ο τίτλος του προγράμματος: Our life like a story.
Οι μαθητές μας από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι οι οικογένειες όπου θα φιλοξενούνταν τους δέχθηκαν με μεγάλη οικειότητα, στοργή, ζεστασιά και αγάπη σαν να ήταν τα δικά τους παιδιά. Αυτό βέβαια συνεχίστηκε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί. Το πρόγραμμα περιλάμβανε σχολικές δραστηριότητες, όπως συμμετοχή σε μαθήματα μέσα στην τάξη, παιχνίδια, αγωνίσματα και επισκέψεις σε άλλα σχολεία της πόλης. Επίσης, υπήρξε και το πολιτιστικό κομμάτι το οποίο περιλάμβανε και επισκέψεις σε μοναστήρια (ξενάγηση στην περιοχή της Bucovina), μουσεία, πολιτιστικά κέντρα, επισκέψεις σε πολυκαταστήματα, βοτανικό κήπο κ.α.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ

Mια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα παραγωγής αγελαδινού γάλακτος, επί σειρά ετών, είναι η Φάρμα των αδελφών Αγγελίτση, η οποία και συγκαταλέγεται στους επίσημους προμηθευτές της γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ. 

 Με ημερήσια παραγωγή 2.000 κιλά αγελαδινού γάλακτος από τη διαχείριση 70 περίπου ζώων, η Φάρμα με σύγχρονες μονάδες παράγει υψηλή ποιότητα γάλακτος, κατατάσσοντάς την από τις σπουδαιότερες επιχειρηματικές κινήσεις στον τομέα της αγελαδοτροφίας στο νομό Τρικάλων, αλλά και ως μία από τις σημαντικότερες στην Θεσσαλία.
Η Φάρμα βρίσκεται στον κάμπο της Κρήνης Τρικάλων και δραστηριοποιούνται σε αυτήν οι αδελφοί Σωτήρης και Βασίλης Αγγελίτσης.
Η Φάρμα χρησιμοποιεί αποκλειστικά 100% φυσικές ζωοτροφές οι οποίες προκαλλιεργούνται από τους ιδίους. Καλλιεργούν αρκετά στρέμματα τριφύλλι, καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι, βρώμη και βίκο, καταφέρνοντας έτσι να παράγουν  γάλα πλούσιο σε λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.


 Η ημερήσια παραγωγή τους  ανέρχεται σε 2 τόνους γάλα το οποίο προμηθεύεται η  ΔΕΛΤΑ.
 Η συνεργασία τους  με τη γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ κρατά πάρα πολλά χρόνια.

Η συνεργασία αυτή τους  βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη της μονάδας  και στην κτηνιατρική παρακολούθηση των ζώων».
Η φάρμα έχει προσαρμοστεί πλέον στα ποιοτικά στάνταρ για τη καλή ποιότητα γάλακτος, όπως και στη διαχείριση των αποβλήτων της όπως μας λέει ο κ. Σωτήρης Αγγελίτσης.

Δείτε τη διαφήμιση στην οποία συμμετέχει και η κα Στεργίου Ελένη από το γειτονικό Κεραμίδι: 



Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ''ΜΥΚΟΝΟΣ''

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ''ΜΥΚΟΝΟΣ'' ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ.
ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟY ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.
ΑΞΙΟΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΝΙΩΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ…ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ


ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ

Σε χωράφι προσγειώθηκε φορτηγό Τρικαλινού




Το τροχαίο σημειώθηκε στο ανάχωμα  Κρήνης-Παναγίτσας.
Εκτροπή φορτηγού οχήματος  σημειώθηκε στο δρόμο-ανάχωμα Κρηνης - Παναγίτσας του Δήμου Φαρκαδόνας πριν λίγη ώρα. Η εκτροπή έγινε  λόγω ολισθηρότητας του δρόμου. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του

Πηγή TrikalaDay

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


 1. ΒΑΙΟΥ – ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
2. ΓΑΤΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ   Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ( Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
3. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ   Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
4. ΖΙΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του  ΣΤΕΦΑΝΟΥ   Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
5.ΖΙΩΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
6. ΖΙΩΓΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος( Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
7. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
8. ΚΑΙΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
9. ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ του  ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
10. ΛΑΚΙΑΡΑ ΕΛΛΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ   Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
11. ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
12. ΜΟΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
13. ΜΠΑΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
14. ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
15.ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
16. ΣΠΙΝΤΖΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ   Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος  (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
17. ΤΣΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
18. ΧΑΛΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας)
19. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΤΑΖΗ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( Εκλογικής Περιφέρειας Οιχαλίας )

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΙΝΑΙΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


1.ΑΥΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  Υποψήφιος   Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων)
2.ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων)
3.ΓΚΟΥΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων)
4. ΚΟΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΩΜΑ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων)
5. ΜΑΧΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων)
6. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων)
7. ΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΩΜΑ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων)
8. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του  ΒΑΙΟΥ   Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων)
9.ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων 0
10.ΤΣΙΝΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Πελλιναίων)

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


1. ΓΙΩΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
2.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας )
3. ΔΙΒΑΝΕΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
4. ΖΩΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
5. ΛΙΟΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
6. ΛΙΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΙΟΥ  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
7. ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
8. ΜΙΧΑΗΛ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ του  ΕΥΘΥΜΙΟΥ    Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
9. ΜΟΥΓΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
10. ΜΠΕΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ     Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
11. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του    ΧΡΗΣΤΟΥ       Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
12. ΜΠΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
13. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
14. ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
15. ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
16. ΠΑΤΛΙΤΖΙΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
17. ΡΑΡΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
18. ΣΔΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
19. ΣΙΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
20. ΣΤΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
21. ΤΕΛΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
22. ΤΣΙΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΗΛΙΑ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)
23. ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας )
24. ΧΑΛΒΑΤΖΑΣ ΚΙΜΩΝ του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Φαρκαδόνας)

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
              
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας


1. ΚΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας )
 2. ΚΟΥΚΩΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας)
3. ΛΙΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας )
4. ΣΠΑΝΟΥΛΗ – ΧΑΤΖΗΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ θυγ. ΗΛΙΑ Υποψήφια Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας)
5. ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας)
6. ΧΑΛΟΣ (ΓΚΑΝΤΟΣ) ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


1.ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας)
2.ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ  Υποψήφιος Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας)
3.ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας)
4. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΑΛΕΞΙΟΥ    Υποψήφια Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας
5. ΣΦΥΡΛΙΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΗΝΑ Υποψήφια Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας)
6. ΤΣΙΟΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ         
        

1.ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Εκπρόσωπος (Τοπικής Κοινότητας Αχλαδοχωρίου)
2.ΜΑΛΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΗΛΙΑ Υποψήφιος Εκπρόσωπος (Τοπικής Κοινότητας Αχλαδοχωρίου)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑΔΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


1.ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Γεωργανάδων)
2.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Γεωργανάδων)
3.ΜΠΑΚΟΣ ή ΜΠΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ  Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Γεωργανάδων)
4. ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ  Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Γεωργανάδων )

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΙΖΑΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


1.ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Γριζάνου)
2.ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Γριζάνου)
3.ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Γριζάνου)
4.ΣΤΑΜΕΚΟΥ ΜΑΡΙΑ συζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΔΑΛΗ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Γριζάνου)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ       
      

1.ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Υποψήφιος Εκπρόσωπος (Τοπικής Κοινότητας Διάσελλου)
2.ΤΣΙΟΓΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφια Εκπρόσωπος (Τοπικής Κοινότητας Διάσελλου)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΖΑΡΚΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ     
        

1.ΛΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Ζάρκου)
2.ΜΠΟΥΣΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Ζάρκου)
3.ΡΑΓΓΟΣ ΒΑΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Ζάρκου)
4. ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Ζάρκου)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ     
    

1.ΓΚΑΤΟΝΑΣΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κεραμιδίου)
2.ΚΟΤΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κεραμιδίου)
3.ΤΑΦΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ  Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κεραμιδίου)
4. ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κεραμιδίου)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΛΟΚΟΤΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ         


1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κλοκοτού)
2. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κλοκοτού)
3. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κλοκοτού)
4.ΦΛΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κλοκοτού)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΗΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


1. ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κρήνης)

2. ΚΑΛΟΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κρήνης)

3. ΜΑΝΑΣΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κρήνης)

4. ΠΛΑΤΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Κρήνης)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΟΜΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ    


1. ΚΑΙΝΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΔΗΜΟΥ  Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Νομής)
2. ΜΑΜΑΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Νομής)
3. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Νομής)
4.ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΩΜΑ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Νομής)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΝΟΤΗΤΑΣ

      
1. ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΩΜΑ Υποψήφιος Εκπρόσωπος (Τοπικής Κοινότητας Παναγίτσας)
2. ΠΕΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ Υποψήφιος Εκπρόσωπος (Τοπικής Κοινότητας Παναγίτσας)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ
 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ   
      

1.ΖΑΜΠΡΑΚΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πετρόπορου)
2.ΚΑΛΑΙΖΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πετρόπορου)
3.ΜΠΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πετρόπορου)
4.ΦΟΡΤΟΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΩΜΑ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πετρόπορου)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


1.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΥΡΙΤΣΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πετρωτού)
2.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πετρωτού)
3.ΣΑΠΟΥΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πετρωτού)
4.ΦΛΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του  ΦΩΤΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πετρωτού)


  ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΗΝΕΙΑΔΟΣ
  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ      

1.ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πηνειάδος)
2.ΔΙΒΑΝΕ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πηνειάδος)
3.ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Πηνειάδος)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΩΤΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


1.ΖΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Σερβωτών)
2.ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΘΩΜΑ Υποψήφιος Σύμβουλος ( Τοπικής Κοινότητας Σερβωτών)
3.ΤΟΛΙΟΥ ΒΑΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ    Υποψήφια Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Σερβωτών)
4. ΤΣΙΑΚΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Σερβωτών)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


1. ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Ταξιαρχών)
2. ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Ταξιαρχών)
3. ΜΠΑΡΕΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Ταξιαρχών)
4. ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος (Τοπικής Κοινότητας Ταξιαρχών)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


1.ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ Υποψήφιος Σύμβουλος  ( Τοπικής Κοινότητας Φανερωμένης)
2. ΚΑΜΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος  (Τοπικής Κοινότητας Φανερωμένης)  
3. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ Υποψήφιος Σύμβουλος  (Τοπικής Κοινότητας Φανερωμένης)
4.ΠΛΕΞΙΔΑ ΒΑΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ Υποψήφια Σύμβουλος ( Τοπικής Κοινότητας Φανερωμένης)

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ)
  1. ΓΕΛΑΔΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  2. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  3. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  4. ΖΙΩΓΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  5. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  6. ΛΟΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  7. ΛΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΛΟΥΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  8. ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  9. ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  10. ΞΑΝΘΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ)
  11. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  12. ΣΠΙΝΤΖΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  1. ΤΑΣΙΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  2. ΤΣΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))
  3. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΪΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ))

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΙΝΝΑΙΩΝ
  1. ΑΓΓΗΛΑΚΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΙΝΝΑΙΩΝ)
  2. ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΙΝΝΑΙΩΝ)
  3. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΙΝΝΑΙΩΝ)
  4. ΖΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΗΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΙΝΝΑΙΩΝ)
  5. ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΙΝΝΑΙΩΝ)
  6. ΜΑΝΔΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΙΝΝΑΙΩΝ)
  7. ΜΠΛΑΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΘΕΟΦΥΛΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΙΝΝΑΙΩΝ)
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
  1. ΘΕΟΧΑΡΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  2. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  3. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  4. ΛΙΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  5. ΛΟΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  6. ΜΑΝΑΦΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  7. ΜΙΧΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  8. ΜΠΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  9. ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  10. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  11. ΡΙΖΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  12. ΤΣΑΝΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  13. ΤΣΑΤΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  14. ΤΣΙΟΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
  15. ΦΩΚΟΛΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ)
  1. ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  2. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  3. ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  4. ΚΑΪΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  5. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΟΣ
  1. ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  2. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΡΟΔΑΝΘΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  3. ΧΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ
  1. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΩΜΑΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑΔΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΙΖΑΝΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ
  1. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΡΚΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΛΟΚΩΤΟΥ
  1. ΠΛΑΒΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΗΝΗΣ
  1. ΜΑΓΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  2. ΜΟΡΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  3. ΞΑΝΘΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  4. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΟΜΗΣ
1. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ
  1. ΤΖΗΜΑ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ
  1. ΚΟΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  2. ΝΤΟΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ
  1. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΗΝΕΙΑΔΟΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΩΤΩΝ
  1. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ
  1. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
  1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  2. ΚΛΙΑΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons